Coaching

Coaching

Samen met jou kijk ik wat er nodig is om jouw persoonlijke doelen te behalen. Er zijn geen pasklare oplossingen of antwoorden. Ik help je om je eigen antwoorden te vinden en ondersteun je om weer zelf de regie over je leven te krijgen.

Als ik je coach ben, zullen we niet alleen maar praten. In mijn coaching werk ik met de mogelijkheden van ons onderbewuste brein. Meestal proberen mensen te veranderen door hun bewuste brein in te zetten, ze denken erover na en willen het op wilskracht doen. Ons bewuste is echter maar voor een heel klein deel verantwoordelijk voor ons gedrag en onze gedachten.

Het grootste deel van wat je denkt, voelt en doet wordt gestuurd door het onderbewuste. Als je een echte verandering wilt, is het dus zaak om je onderbewuste aan te spreken. Op het moment dat jij weet hoe je invloed kunt uitoefenen op je onderbewuste, kun je vastgeroeste patronen doorbreken en zul je versteld staan wat er mogelijk is.

Ik ga er vanuit dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Dat betekent dat een lichamelijke klacht invloed heeft op hoe je je voelt en dat als je je mentaal niet fijn voelt dit invloed heeft op je lijf. Maar ook dat je, als je weet hoe, die invloed positief kunt inzetten.

Hiervoor werk ik met technieken uit NLP, Live the Connection, PSYCH-K en het Alexander Concept. Ook maak ik gebruik van mijn kennis van het Enneagram en Systemisch Werk.

Coaching is geen vervanging van medische zorg
Hoewel coaching een belangrijke rol kan spelen bij gezondheidsproblemen, is het nooit een vervanging van medische zorg. Heb je fysieke of psychische problemen, wend je dan altijd eerst tot een arts.