Ervaringen

Wat zeggen anderen over Fransien Walton Coaching?

“Kundig, warm, eerlijk, professioneel menselijk contact. Fransien helpt je te luisteren naar jezelf. Ik ben 3x bij haar geweest en zou zo weer gaan als zich iets aandient waarbij ik wat hulp kan gebruiken.”
Christianne, 49 jaar, kwam met slaapklachten en i.v.m. herstel na een hersenschudding

Marlies schreef me na haar laatste sessie: “Ik voel me sterk en krachtig, zoals heft in eigen hand. Bijgebleven dat ik zoeken naar werk kan zien als… ik kan eigenlijk kiezen waar ik wil werken. Ik doe het goed en geen twijfel of onzekerheid. (…) Ik laat je nog weten of ik volgende afspraak doorzet, zoals ik nu voel kan ik weer verder en volgende week nieuwe uitdaging qua werk.”
De afspraak die nog gepland stond, zegde ze af: “Voor nu… heel veel dank voor de fijne gesprekken. Veel duidelijkheid en op een fijne warme manier ervaren. Je bent een fijne vrouw.”
Marlies, 48 jaar, kwam met onzekerheid en angst na een burn-out

“Ik ben 2x bij Fransien geweest. Ze heeft me enorm goed geholpen om diepliggende overtuigingen te doorbreken, waar ik nu elke dag profijt van heb. Ik voel me veel gelukkiger nu ik onbehulpzame patronen achter me heb kunnen laten. De sessies met haar vinden in een heel ontspannen, vertrouwde sfeer plaats. Tot slot speelt ze uitstekend in op mijn behoeftes, ze past zich makkelijk aan, zelfs tijdens de sessies. Ik kan haar van harte aanbevelen!”
Jacob, 30 jaar, had last van perfectionisme

“Ik wil je nog bedanken voor de coaching van gistermiddag. Want ik voel me weer heel lekker, ontspannen en heb zin in de reis! Zo fijn dat ik mezelf heb gegund bij je langs te gaan. Je hebt me enorm goed geholpen.”
Vrouw, 51 jaar, kwam i.v.m. heftige stress voor een reis

“Ik kwam bij Fransien met een beetje vage stress-klachten in allerlei situaties en de drang om weer wat plezieriger in het leven te staan. Fransien heeft mij op een hele fijne manier geholpen te ontdekken waar deze stress vandaan kwam en hoe ik hier zelf weer beter mee om kan gaan. Ik heb mijzelf weer beter leren kennen en na drie sessies had ik genoeg handvatten gekregen om overal beter mee om te gaan. Het is nu een stuk rustiger in mijn hoofd en ik voel mij een stuk blijer en fijner. Als ik in de toekomst ooit weer ergens tegenaan loop zou ik zeker weer contact opnemen.”
Vrouw, 23 jaar, kwam met stressklachten

“Ik kwam thuis te zitten, doodmoe, op. Waarvan? …van alles.
Heb in Den Haag drie maal kennis gemaakt met de PSYCH-K methode. Maar ik was nog niet klaar voor dat moment voelde ik. Zo kwam ik bij Fransien Walton… dichter bij huis.
Ik wilde in eerste instantie meer energie, zo snel als mogelijk weer aan het werk, een oud systeem doorbreken, een leeg hoofd en daardoor duidelijk krijgen welke koers uiteindelijk te willen varen!
Dat is gelukt, tot op heden. Na twee maanden thuis (hard werken aan mijzelf) langzaamaan mijn werk weer opgepakt. Veel sneller dan verwacht!
De PSYCH-K methode heb ik ervaren als een hele praktische, beeldende, resultaatgerichte en pure vorm van werken met jezelf. Alle aandacht naar jezelf!
De doortastende begeleiding van Fransien maakte het dat ik laag voor laag voelde waar ik zijn moest in mijzelf. In combinatie met haar scherp, humaan luisterend oor en haar wil te komen tot de kern voor dat moment, maakte het voor mij een bijzonder vruchtbare drie keer.
Het leuke van PSYCH-K is dat wanneer jij behoefte hebt aan een duwtje in de rug, je ook gewoon eenmalig afspreken kunt. Er gebeurt altijd wel iets, wat de boel in beweging zet! Ik denk wel dat het een kleine voorwaarde is dat je de wil hebt echt “op zoek” te gaan in jezelf. Want daar zit alle informatie!”
Anne, 44 jaar, kwam met burn-out klachten

“Fransien, je bent geweldig als coach en de PSYCH-K sessies bij jou hebben me heel veel gebracht. De combi van Ander leven, Marina’s cursus [PSYCH-K Basis Workshop] en jouw sessies zijn allemaal van harte aan te bevelen aan iedereen die meer gezondheid, energie en rust in zijn leven wil.”
Tamara, 46 jaar, kwam met stressklachten

“Ja het gaat heel goed met het eten! Ben helemaal losgegaan met pizza’s, tosti’s, kaasfondue, pasta met pesto, praline-melkchocola, pepernoten etc etc etc : ) Heel erg lekker om dat weer te eten! En heel weinig last van mijn buik achteraf. Dus ik ben heel blij! Het is ook een hele andere ervaring in de Albert Heijn, moet helemaal uitvinden wat ik “wil” eten ipv nadenken over wat ik “kan” eten. Valt niet mee met zoveel keuze ineens (heb ook nog een AH XL), grote luxe-problemen dus ; )”
Annette, 33 jaar, kwam i.v.m. voedselintoleranties

“Het coachingstraject bij Fransien heeft mij erg geholpen. De sessies waren leuk en leerzaam. Door verschillende opdrachten heb ik nieuwe dingen over mezelf geleerd. Daarnaast is Fransien hartelijk en professioneel. Door het coachingstraject heb ik geleerd om meer te vertrouwen op mijn gevoel en minder te piekeren en twijfelen. Ik zou het zeker aanraden!”
Vrouw, 25 jaar, kwam met een loopbaanvraag

“Voor deelname aan de training van Ander Leven heb ik twee consulten bij Fransien gehad. Ik vond deze sessies heel fijn. Ik vind het prettig dat Fransien in het contact dichtbij weet te komen en tegelijk afstand weet te bewaren. Ik heb haar ervaren als zacht en vriendelijk en direct en confronterend op de momenten dat dat nodig was. Vooral de combinatie van PSYCH-K en Systemisch Werk heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik heb daarbij diverse thema’s in een sessie aangeraakt en verwerkt. Dat voelde heel bevrijdend. Fransien voelt heel zuiver aan op welk moment het nodig is een laagje dieper te gaan. Daarbij weet ze een veilige sfeer te creëren. Die diepte heb ik als helend ervaren en daar ben ik heel dankbaar voor. Een aanrader dus! Een 10!”
Linda, 35 jaar, kwam voor een voorbereidende sessie op de training van Ander Leven

“Bij Fransien kwam ik langs voor een opfrisser van de training Ander Leven. Eerst hebben we doorgesproken hoe het er nu voorstond. Mijn twijfels over hoe ik aan de slag was gegaan en belemmerde overtuigingen, soms heel persoonlijk, kon ik kwijt. Vervolgens heb ik het AC-Proces gelopen op mijn manier, een aantal aanwijzingen nam ik mee zodat ik weer verder kan met het geleerde uit de training.”
Man, 28 jaar, deed de training van Ander Leven en kwam voor een extra sessie

“Ik wil je graag vertellen wat ik heb ervaren tijdens onze coachingssessie. Ik heb je ervaren als een invoelende en meelevende coach. Je weet de kern van een alarmsignaal te pakken en speelt daar middels de oefeningen op in. En als de kern zich in eerste instantie niet lijkt aan te dienen, ga je samen op zoek naar de gelaagdheid er onder. En kom je toch nog tot de kern. Je hebt me het vertrouwen gegeven dat ik mijn thema’s op kan lossen. Dat een aantal thema’s niet meer speelt kan ik in het dagelijks leven ook daadwerkelijk ervaren. En dat is zeer bevrijdend! Ik zou je dan ook zeker aanbevelen aan anderen.”
Vrouw, 48 jaar, deed de training van Ander Leven en kwam voor een extra sessie