Kernmodule de LOVE Method

Kernmodule de LOVE Method

Zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 april vindt de vierdaagse Kernmodule van de LOVE Method plaats in Utrecht.

De LOVE Method is een manier om alle vormen van stress in je leven weg te nemen. Tijdens de workshops leer je een eenvoudig stappenplan om snel en diepgaand te ontstressen. Reken af met persoonlijke moeilijkheden, herstel je relaties en verbeter je gezondheid door de LOVE Method toe te passen in je dagelijks leven.

De kernmodule wordt gegeven door Marina Riemslagh, inspirerend docent en oprichter van de LOVE Method. Marina heeft de afgelopen tien jaar besteed aan onderzoek, onderwijs en praktijkervaring rond stress en stressgedrag.

De workshop kost tijdelijk maar € 700 voor vier dagen. Vanaf juli gaan de prijzen omhoog. Mensen die leven met een minimum inkomen en jongeren onder de 25 betalen slechts 50% van de prijs.

Voor praktische informatie en het programma van de Kernmodule ga je naar de website van de LOVE Method: thelovemethod.com/nl/vierdaagse-kernmodule. Ook kun je je hier opgeven en andere data en locaties vinden.

Voorafgaand aan de Kernmodule volg je de gratis Introductie Ontstressen op locatie in Nederland of België of via de website.