Live the Connection

Live the Connection

Ik ben groot fan van de Live the Connection. Het is een eenvoudige en effectieve methode om stress op te ruimen (echt te laten verdwijnen) en onderbewuste overtuigingen en patronen te veranderen zodat ze een positieve uitwerking op je leven hebben.

De overtuigingen die we hebben over onszelf en de wereld om ons heen, hebben een enorme invloed op wat we doen en hoe we ons voelen. Anders dan je misschien altijd hebt gedacht, zijn overtuigingen eenvoudig te veranderen.

Met Live the Connection kun je belemmerende overtuigingen opsporen en vervangen door overtuigingen die jou optimaal ondersteunen bij wat je wil bereiken. Ook omvat de Live the Connection processen om je lichaam vrij van stress te maken.

Live the Connection kan ook ingezet worden om je relaties te verbeteren. Via een eenvoudig proces kun je afrekenen met lastige patronen in de relatie met je partner, moeder, vader, kind, ex, baas en/of jezelf.

Daarnaast heeft iedereen in zijn leven dingen meegemaakt die hij met zich meedraagt en die zijn gedrag en gedachten beïnvloeden. Dit kunnen echte trauma’s zijn, maar ook ‘trauma’s met een kleine t’, ogenschijnlijk kleine dingen die stressvol waren voor iemand als kind bijvoorbeeld. Met Live the Connection is het mogelijk om trauma’s op te sporen en te verwerken, zonder daarvoor het trauma te moeten herbeleven.

De methode gaat niet alleen over het ‘opruimen’ van belemmeringen, maar ook juist over wat je werkelijk wil in je leven. Of dat nu meer zelfvertrouwen, zakelijk succes, een goede gezondheid, een duurzame relatie of nog iets heel anders is.

Live the Connection is gebaseerd op neurobiologie, psychologie en hedendaags hersenonderzoek, wat bijdraagt aan de kracht, snelheid en efficiëntie ervan. Je bent van harte welkom om de effecten te komen ervaren in een persoonlijk consult, maar je kunt het ook zelf leren toepassen!

Er is een gratis Introductieworkshop Ontstressen die je online kunt volgen.